+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Модна консултация

Как да носите дънково яке?

  23. 01. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

Имам къс пролетно яке за пролетта и нося черни класически панталони или едноцветни рокли и бих искал да знам какви обувки трябва да ... ако бежови (голи) ботуши? Или какъв цвят на балерините и балерините ви харесва? Благодаря ви


Яна Рůžйкова

Отговор

Скъпи Джано,

ние го приемаме добре. По този начин, обикновено сакото яке има едно голямо предимство, това е феномен, който се вписва перфектно. За спортен, но и елегантен стил. Наскоро дори да носите "дънки" за дънки, въпреки че всяко парче има различен нюанс. Няма значение, напротив.

Що се отнася до бот, можете също да съвпадате с всичко с дънковото яке, било то Converse стилни маратонки или може би пластмасови балерини от Мелиса , както и други марки, определено не се докосвайте дотук. Разбира се, можете да изберете и лъскави или матови обувки за петата. Ако отговаряте на цвета на обувката, например с чанта или с тениска и панталони, тя никога няма да изглежда зле.

Не се страхувайте да комбинирате цветовете и да се вдъхновите на марката Desigual , която цветовете, които носите наистина могат да направят. Не се страхувайте да комбинирате марки и стилове. Големият хит на миналогодишния сезон беше комбинация от по-лъскави рокли с конусни туники. Фантазиите не само отговарят на границите и е много важно да се почувствате добре.

деним яке Desigual

Добър ден за www.different.cz Никол.

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече