+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Италианският стил ще ви хареса!

  11. 12. 2017      От модния свят

Бела Италия! На нашия магазин, освен испанския темперамент, италианското очарование се появява и във все по-голяма форма. Поставихме за Вас някои нови марки, които ви донесохме от Италия. И тъй като италианската мода е красива, вкусна и оригинална, ние вярваме, че ще се влюбите в нея толкова бързо, колкото и ние. И тъй като имаме много интересни италиански марки, решихме да ги обединим и да се представим в тази статия.

Вие със сигурност сте свикнали със седмиците на Лийдс, а може би италианеца, една от любимите ви. Елате и насладете се с пълната италианска седмица! И не само една седмица, но може би дори една година;) Най-новата и най-горещата марка на нашия магазин е марката Rinascimento , От тази марка можете да избирате костюми както за ежедневно износване, така и за топка.

Rinascimento

Друга е стилната Форнарина и нейните тенденции (не само) обувки , с които ще се влюбите след първата гума. Марката се отличава с различни стилове, от спортни до елегантни. Велосипеди, клинове или класически глезен или елегантни токчета. Обувките са екстравагантни, както и дрехи, характерни за марката Fornarina .

Fornarina

Мека и очарователна Деха в спортен дух. Това е друга стилна марка от Италия. Дизайнерите са вдъхновени от италианските танцьори, така че Деха е елегантна, спортна, екстравагантна, луксозна, качествена, приятна и комфортна . Някои разфасовки са наистина интересни, някои достойни, но те могат да си позволят да дадат на всеки един, независимо от характера или възрастта.

деха

И хубави бижута Ops! Обектите, които усъвършенстват фигурата до съвършенство, са черешката върху тортата. Тази италианска марка е бижу, която ще обичате да носите за всички дрехи. Той е известен с оригиналните си пластмасови бита и сега предлага широка гама от различни материали. Например, парчета от поцинкована стомана в различни цветове и с камъни Swarovski.

Ops! обекти

Това беше просто вкус, но имаме и други италиански марки за любимата си торба O , пластмасова чанта с усет за детайлност, която можете да направите заедно според вашите фантазии. Италианските марки показват тенденции и просто имат стил . Да оставим италианския бриз в гардеробите заедно !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече