+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Имаме нова марка пластмасови обувки - Ipanema

  19. 06. 2018      От модния свят

Излязохме с толкова малко лошо нещо тук и бихме искали официално да ви го признаем. Обичаме пластмасови обувки. Тъй като сме нарекли " Мелиса" , "Крокс" и "Закс" в нашата ескортна платноходка, едва ли носим нещо на краката си. Е, понякога също така поканим Conversky или Hilfigers, но по някакъв начин това е най-голямото тегло на пластмасовите бита, по няколко прости причини. Те са трайни, вечни, удобни, приспособими и екологични. И за да направим пластмасовата ни колекция малко по-разширяема, ние се качихме на нова марка. Ipanema.

Ipanema джапанки

Ипанема е основана през 2001 г. и идва от Бразилия. Специално име е спечелено благодарение на известните акробати в Рио де Жанейро, което е известно с безкраен живот. Обувките няма да отрекат произхода си, особено защото носят модел, който е плажната плажна ивица Ipanema Calçadão. Някои обувки имат този модел на подметките, някои от които са на вътрешната подметка.

Ipanema

Общата характеристика на всички обувки е, разбира се, материал, наречен Flexpand, който е 100% рециклируем . Така че, когато вземете обувките си, ще се насладите не само на себе си, но и на околната среда. Марката е допълнително достъпна и може да се каже, че цените на тези качествени обувки са повече от приемливи. Ипанема стана известен с повечето джапанки. За тази марка джапанките са легендарни, а когато тръгнете на почивка и се огледате, ние се обзалагаме, че ще видите много плавници от тази марка и няма какво да се изненадате. Ние не се съпротивлявахме, не защото искахме да се смесим с тълпата, а само защото искахме да се измъкнем от нея. Те не са джапанки като джапанки, те са джапанки, качествени и стилни .

Ipanema джапанки

Досега изглежда, че марката просто прави джапанки. Не се лъжете. Ipanema предлага и стилни сандали или удобни чехли . Всяка година се предлага марка с различни тенденции и дизайн в безупречна цветова гама и форма. Така че винаги трябва да избирате. Ние също внимателно избираме всеки един от нас и пазим паролите си: Бъдете различни.

Марката Ipanema носи и холивудски звезди като Анджелина Джоли, Хале Бери, Кейт Хъдсън или Аштън Кучър. Накратко, иконираните обувки носят известни личности, които обичат хора от цял ​​свят, затова се присъединете към нас, за да се влюбите в тези невероятни обувки в тази марка.

Обувки Ipanema

Импанема сандали

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип " Различен телевизор"

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече