+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Има колекция Desigual 2018 и първата отстъпка

  11. 12. 2017      От модния свят

Вече е тук! Имаме нова колекция от Desigual за пролет / лято 2018 и наистина е Бог. И сега можете да изберете и поръчате някакво ново парче под дървото и първо ще го имате, защото сега ги зареждаме. Новата колекция Desigual отново е пълна с вечни парчета и така избирайте всяка дама независимо от възрастта и характера си. И тъй като това е нова колекция на склад, ние ви отрязахме за текущата, есен / зима 2017! Cool не е тя? Това е толкова малък подарък за вас от нас.

Толкова важна информация: Имаме я за вас отново ! Новата колекция Desigual SS18 е красива и красива! първо искаш нова колекция, така че кликни върху: Искаш нова колекция като първа !!!

Пуловери, тениски, тениски, ризи или дамски чанти, многофункционални чанти и портфейли и други вълнуващи модни аксесоари чакат теб и новата колекция, но не можеш да чакаш повече!

И ние просто сложихме първите ОТСТЪПКИ на текущата колекция;) WINDOW ... ЖЕЛАЕ ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече