Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Идеи за подаръци за жени

  03. 12. 2018      От модния свят

Коледа, Коледа, идват, пейте нашите приятели. Точно така, след една година се приближаваме до Коледа. И това е така? Това е страхотно, защото можем да очакваме много велики мигове със семейството и приятелите си и най-вече можем да очакваме подаръци. И тъй като в света на възрастните е известно, че трябва да помогнем на Исус и също така знаем, че не е лесно да мислим за този дар, ние сме подготвили няколко вида за вас.

В тази статия можете да вдъхновите идеи за подаръци за жени. Особено вие, господа, за вашето скъпоценно полувреме. Но вие, дами, за вашите майки, баби, дъщери, лели или приятели. Идваш. Да се ​​върнем отново на ролята на Дядо Коледа след една година и да изберем нещо за "нашите момичета". Защото знаем, че понякога е трудно да се удари по размер, ние ще се фокусираме върху подаръци, за които не е нужно да знаете.

За партньор

Както се казва, никоя жена никога не е примамила бляскавите бижута, затова имаме ясен тип бижута в италианската марка Ops! Обекти, които са уникални и неконвенционални. Но това, което определено удовлетворява всяка жена, е без съмнение чанта. Такава луксозна чанта на Калвин Клайн или див дизайн от Дезидуал , но също така и чанта без чанта, няма да ви липсва под дървото. Тя зависи от вкуса на вашата жена, но със сигурност ще я оцените.

женската чанта Калвин Клайн

За мама

Също така ще бъдете доволни от модния аксесоар на майка ви, като например Desigual портфейл или шал. Вие със сигурност дори не разваляйте комплекта подаръци Santoro . Ако майката ви обича да носи смели и цветни модни парчета и вие смеете да изберете размера, то определено ще погледнете красивите дамски рокли Desigual .

женската рокля Desigual

За баба ми

Бабата ви може да се наслаждава на някои оригинални аксесоари за дома, независимо дали сте избрали чаша от бедствие или оригинална скулптура, комплект тави или декоративна възглавница, ще видите, че ще бъде удоволствие. Имате баба си, която обича да носи модерни модни тенденции, след това да получите колоритен дизайнерски шал и чанта Anekke . Тя ще бъде абсолютно развълнувана.

Анеке чанта

За дъщеря

Насладете се на любимата си дъщеря с оригинални аксесоари Santoro . Вземи всичко това. Предимството на марката Santoro е, че можете да събирате индивидуални колекции и да имате съвети за подаръци от Коледа до рождени дни. Например, вие избирате Куклата на лешояд и можете да вземете принцесата си чантата, чантата, училищната раница, молив, тетрадка, комплект за писане, чадър или ароматна козметика.

За приятел

Вашият приятел със сигурност ще уголеми свещта. Без значение дали сте избрали Woodwick или Yankee Candle . И двете имат нещо общо помежду си. И двете са изработени от естествени суровини. В допълнение, Woodwick има дървен възел, който се захваща удобно след осветлението. Не само свещи, но и восъци, ароматични перли, аромати в гнездото или в колата. Накратко, всичко, което един приятел получава чрез средата, в която прекарва най-много време. Красивото е, че всеки път, когато усеща миризмата, тя ще те помни.

янки свещ

Имате много вдъхновение в нашата работа Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече