+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Идеи за подаръци за мъже

  05. 12. 2018      От модния свят

Коледа е тук. За по-малко от месец. И все още не сте купили подаръци за близките си? Няма значение, можете да пазарувате тук и сега и удобно, така че няма бързане. И ще ви дадем съвет. Не искаме да бъдете подчертани, когато Коледа е предимно спокойна и хладна. Затова имаме идеи за подаръци за вас. В предходната статия ви вдъхновихме с подаръци за жени, тази статия е посветена на мъжете. Нека да разгледаме какво правим за тази година.

За партньор

Искате ли да направите партньора си щастлив под дървото? Дайте му чорапи в твърд калъф. Когато го сложите в ръката си, обвит подарък няма да знае абсолютно какво сте измислили и в края на краищата, когато го разопакова, той ще бъде щастлив. Чорапите винаги са добре, особено когато машината е толкова често изядена. И чорапите от марката Happy Socks определено ще оценят. Както и да е, ако вашият приятен човек харесва стилни парчета, тогава определено не докосвайте оригиналната чанта на Калвин Клайн или практичната чанта на Томи Хилфигер .

Щастливи чорапи

За татко

Вашият баща все още ли е във форма? Харесва ли и често? След това го закара до ризата дървото функционални мъжки Под Armor и вярвам, че адекватно оценена. Атлетите знаят много добре, че качественото функционално облекло е в челните редици. Направете своята радост заедно под дървото и донесете на партньора си и себе си красиви маратонки, чорапи или домашни чехли в един и същ дизайн на Сlippsy.

Под бронята

За дядо ми

Направете баща си щастлив с шала на Томи Хилфигер . Всеки път, когато я облича, тя си спомня, белегът няма да го остави да се охлади и той ще бъде прав за него. Можете също така да изберете приятен аромат на мъжа като свещ на свещ на Янки, който ще ви накара да мислите не само през зимата, но всеки път, когато я запалите.

Томи Хилфигер

За син

Вземете малкия си модел на оригиналната тениска Desigual момчета, мотив "Междузвездни войни", ще видите, че дори и мекият подарък ще бъде от голямо значение за него. Но можете да вземете нещо на краката си. Ами тези популярни обувки Crocs, които ще се използват през зимата през лятото, у дома, в градината или в училище.

Crocs

За приятел

Приятелят ви ще бъде доволен от чорапите, ще вземе отровата. Това е благодарен, достъпен и забавен подарък. Чорапите просто не отказват и имаме голям избор от нови марки от Xpooos , Tommy Hilfiger или Calvin Klein . Или му дайте оригинален комплект чорапи, маратонки и чехли от Сlippsy .

Slippsy

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип " Различни телевизии" !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече