Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Homedecor - Направете дома си у дома

  22. 06. 2018      От модния свят

Различни не е само моден магазин с дрехи, чанти и обувки, но и е-магазин със стилни домашни аксесоари. Не само искаме да се обличаме добре и да се опитаме да съживим скучните модни улици, ние обичаме да живеем стилно, а ние се грижим за хубавия и стилен живот, така че нашата секция от домашни аксесоари постоянно се разширява с дизайнерски парчета.

Освен стилни аксесоари за баня, дизайнерски спални и хол, ароматни свещи Yankee Candle, ние току-що събрахме интересни парчета, които ще съживят вашия интериор. И какво можете да си представите? Стилни свещници, оригинални скулптури, вечни часовници, красиви тави и други важни детайли, които правят дома ви дом. Всеки, който идва да ви посети, ще бъде бледо от завист и ще ви попита къде имате такова уникално парче и с гордост казвате, че няма да им кажете, защото сте Различни .

Какво ще кажете за стилен дом? Ако не обичате скучните интериори, но не искате да ги надмогнете, можете да се обърнете към жилищен архитект. Или можете да следвате проста процедура. Когато изграждате нов дом или ремонтирате стария, стартирайте основната синхронизация на цветовете. Боядисвайте в чисто бяло, сиво или бежово, изберете мебели в същия или поне в подобни тонове, а след това просто добавете аксесоари. Можете постоянно да завъртите, промените, движете, купите и т.н. цветове и аксесоари. Важно е да се чувствате у дома си.

Отвъд металните скулптури и свещрите, които се вписват идеално между другото, можете да показвате часовници на рафта, например в дизайна на будилника . В нашия магазин извън тези часове в черно ще намерите и бели, подови, но също така и стенен монтаж, пробен или многоцветни часовници.

Страхотна услуга ще ви покаже стилна тава . Той ще украси не само вашата кухненска маса, но и конференцията или масата в градината. Можете да го използвате за общо ползване, за храна, напитка, но също и като украса в хола, когато изрежете саксии с красиви цветя на тавата. Накратко, въображението не се ограничава. Освен кръгли тави, ще откриете комплект от квадратни тави на нашия магазин. Това, което трябва да изберете отново. И двата дизайна са в красив, вечен декор .

Ако имате добро шофиране, тогава не бива да пропускате тези две сладки скулптури у дома. Независимо дали имате детска стая, спалня или хол, те ще намерят своето място у дома през цялото време. Скулптурите са метални, цветни, весели, забавни, и когато очите им паднат върху вас, ние се обзалагаме, че ще се усмихнете на лицето си .

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип на Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече