-20 % - GAP + UA с код 20EXTRA Свършва за 41 часове 29 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Hat - добавка, която никога не излиза от модата

  07. 05. 2016      От модния свят

Hat е голям хит за няколко сезона. Ягодите, каубойските, небрежните или елегантните версии стават все по-популярни и не се изненадват. Не само, че ни предпазва от слънцето и студа, но в същото време е стилен моден аксесоар, който подчертава нашата личност.

шапка scotchandsoda

история
Да, дори шапките имат своя собствена история. В исторически план бихме могли да ги включим в периода на древна Месопотамия или древна Гърция, но те се разпространяват в Европа през 15 век. Шапките били носени от императори и офицери. Те бяха символ на достойнство и благоговение за поздрави. Накратко, шапките винаги са били износени, главата все още е важна част от тялото и носи значителен брой чувствителни органи. Естествено, има нужда да се защити тази ценна "пощенска кутия", така че с течение на времето шапката е била модернизирана и обновена до създаването на шапка.

Но шапката не само има защитна функция , но няколко столетия по-късно тя се е превърнала в украшение на много джентълмени и жени. Имаше и моменти, когато мъжете и жените излязоха на улицата без шапка, тази реч бе смятана за кулминация на неуважение. Разбира се, при определени режими това "отношение" се промени и шапките се отдръпнаха на заден план, но в момента тази модна тенденция се връща, макар че не означава много повече от всякога, то категорично подчертава нашата чувственост . когато сте дама, вие се обърнете накратко, накратко, трябва да признаете, че това е красива мода, която има вкус, стил и е различна.

Последното споменато "различно" е много важно за нас, защото благодарение на него сме и ниеот нашите стилни и красиви шапки, които предлагаме в секцията за модни аксесоари . По-конкретно, от холандската марка Scotch & Soda и гръцкия етикет Doca . Елате и седите удобно и оставете да бъдете вдъхновени от нашите парчета ...;)

Скоч и сода

Doca

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?