+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Grendha - стилни женски обувки

  20. 05. 2019      От модния свят

Стилната марка на стилните дамски обувки Grendha впечатлява всеки любител на вечните модни парчета. Grendha обувките са идеални за ежедневно облекло за модни дрехи. Марката е създадена в Бразилия през 1971 г. и включва джапанки, сандали, чехли и други видове за всички жени от всички възрасти, които жадуват за непоклатими пролетни и летни стилове.

бот Грендха

Основната област на обувките Grendha е уникалността, богатата декорация и достъпността. Обувките на Grendha са очарователни не само за да изглеждат, но и за краката. Те са възможно най-удобни. Всеки чифт обувки Grendha е изработена от синтетичен материал, който се адаптира към подножието, той е лек, издръжлив, плюс 100% рециклируеми. Обувките имат гъвкава подметка, така че след първата гума почти забравяте, че носите обувки.

Дизайн екзотична модна марка Grendha дошли да обичаш и световни знаменитости, които се присъединиха към марката и да създадете своя собствена колекция. Такива като Шакира или Иве Сангало . Накратко, обувките на Grendha не трябва да се пропускат в обувката.

бот Грендха

бот Грендха

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече