+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Екстравагантни обувки Fornarina

  22. 01. 2018      От модния свят

Италианската марка Fornarina е популярна в Италия от няколко десетилетия. И тъй като тя е пълна с изискани и екстравагантни парчета, които са различни за нас, решихме да поставим тази марка в портфолиото си "Диференциация" и ние бързо се влюбихме в нея. Съвременните парчета, които нямат италиански точки, със сигурност оценяват всяка стилна жена. Много добре осъзнаваме това, затова започнахме да го съхраняваме в нашия магазин и сега ще бъдем облечени буквално от Форнарина от главата до петите и ще останем тук известно време, защото тази статия ще бъде посветена на обувки, особено зимни Форнарин обувки .

Предимството е, че повечето обувки са изработени от кожа, а някои дори имат топъл интериор, който е идеален за европейския зимен крак. Някои парчета са спортни, някои са елегантни. Накратко, всяка жена ще дойде при вас независимо от възрастта и модата. Така че нека си представим парчетата.

Много популярни са т.нар. Biker Boots , които са обувки, които наподобяват качулки или тениски, масивна спортна обувка, обикновено с шнур, но също така и с цип, който отговаря както на спортните, така и на по-елегантните облекла , Горните ботуши ще останат за известно време, независимо дали сте избрали по-висока токче или ниска през есента и зимата, тогава "глезените" са идеални, защото просто не се качват на глезените ви, защото "по-старите" и по-елегантните типове са идеалните ботуши за петата , които отговарят на поли или рокли.

Но това, което бихме искали да споменем, е, че екстравагантността и ексцентричността не се ограничават до тази марка , така че тук можете да намерите ботуши на глезена с сърцевидна пета. Което определено си заслужава. Особено, ако влизате в тях в снега и оставяте зад себе си сърцето си. Дори може да донесе живот на душата в живота. Разбира се, ние ще изберем да ви изберем, а сега не означаваме партньор, а просто селекция от обувки. Така че се вдъхновете по-долу.

Форнарин обувки за петата

Форнарин обувки

Фунарин ботуши

Форнарин обувки

Кожени глезени ботуши Fornarina

Форнарин обувки

Кожени ботуши Форнарина Форнарин обувки

Футболни топки

Форнарин обувки

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече