+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Есенна рокля Калито от Испания - нова колекция 2018

  15. 10. 2018      От модния свят

Вече е тук! Нова колекция от популярна модна марка Culito от Испания е тук. Спяме и треперим, всички дами, жени и дами в тази колекция буквално ще блеснат. Макар че по-тъмните, скучни цветове са типични за есента, ще свети с Culite във всички цветове и изобщо не се притеснявайте за него. И тъй като роклите са в основата на гардероба за всяка жена, решихме да посветим цялата статия на Кулито от Испания .

Испанската марка Culito от Испания е много оживена, затова, дами, най-вероятно сте свикнали с това. Също така ще намерите по-малко парчета в тази колекция. Трябва да се каже, че дизайнерите на тази марка не забравят сегашните модни тенденции, така че не се притеснявайте, че не сте влезли. Независимо дали избирате дълга рокля, midi или мини дължина, деколте или рокля, определено не пропускайте Culito.

Какво, следователно, тенденциите са модерни и имаме всички видове. Що се отнася до материалите, няма да устоите тази година. Най-приятните, леки и качествени са всички парчета. Някои рокли са леки и някои по-силни, в зависимост от това къде и кога искате да ги издърпате. Независимо дали на топка или на работа, фантазиите не са настроени. Нека да разгледаме това великолепие.

Облечи Кулито от Испания

Облечи Кулито от Испания

Облечи Кулито от Испания

Облечи Кулито от Испания

Повече вдъхновение може да се намери в следващата ни работа Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече