Парфюм Desigual към поръчката над 230 BGN като ПОДАРЪКПарфюм Desigual към поръчката над 230 BGN като ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Emu мокасините в хладните дни

  08. 11. 2017      От модния свят

Обувки, ботуши, обувки, украсяват краката ми.
Работя върху онези, които въртят върховете, петите.
Ще проверя Емо и ще се появи.
За да затопля краката ми, трябва да имам обувки Emu.

Известните ни поети са малко вероятно да бъдат, но ние сме тези, които ви преподават поезията на модния свят. Нейните стихове са от горещи модни тенденции, практически парчета и незаменими дизайни.

И тъй като има време, когато балерината вече е студена, но през зимни ботуши или дори костенурка, все още не искаме, трябва да въведете ботуши, които са идеални за това време.

Famfar моля! Има мокасини с марка Emu тук ! Обувки, които "се затоплят между лятото и зимата", затоплят тялото и душата с дясната овча вълна, че са разпръснати. Тяхната допълнителна магия идва с кожен дизайн и специално оформена външна подметка с куршуми за по-лесно отводняване на водата, в случай, че внезапно се движите по улиците.

Moccasin форма се завръща в и ние сме го тествали на краката си изглежда много подобаващо. Освен това, марката Emu им дава ослепителен дизайн, който ще съживи всяко облекло. Независимо дали стигате до метал с романтичен лък или онези с подчертана козина на гърба, в две цветни комбинации, няма да съжалявате!

мокасини Ему

мокасини Ему

мокасини Ему

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече