+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Елиза - регионален мениджър за Румъния: Стилът на сърцето ми

  11. 02. 2019      От модния свят

Тъй като идва Валентин, празникът на всички любовници, решихме да ви дадем малко повече любов тази седмица, отколкото обикновено. С уважение, ние ви даваме все едно, но тази седмица все още сме малко претоварени. Защото имаме хубав весел удар в нашия различен отбор. И дори ако всички имаме сърца на правилното място, ние сме един друг, дух, тяло, националност, но главно по стил. Затова решихме да разкрием част от нашата "неприкосновеност на личния живот", за да ви запознаем с членовете на нашия екип и да ви покажем, че модната работа е пристрастяване, радост, забавление, съкращаване на любовта ви към живота, а не само Деня на Свети Валентин.

Елиза от Differenta.ro

Румъния е нейната страна, стилът й е колоритен. Ели от Differenta.ro работи ден и нощ. Целта му е да общува с клиенти и да превежда, превежда и превежда ... всичко възможно. "
  • Кой е Ели?
    Енергия, цветове, живот: това е Ели отвътре и отвън. Той не само е майка на шестгодишния Патрик, но и работи за различния. Те вярват в преминаването през хората, в тяхната синергия. Той казва, че светът е по-красив в цветовете. Тя обича разнообразието, разнообразието, пътуването, ученето. Заради специалните си способности, той смята, че знае румънски. Той просто обича да общува с румънски клиенти. Тя работи с цялото си сърце, така че не помага на клиентите само с общи дела, но обича да говори с тях и да ги учи лично. Те казват, че клиентите планират да си вземат кафе, когато идват в родната си страна.
  • Какво означава вашето работно място? Вече три години се грижи за румънската версия на „Различно от А до Я“.
  • Къде клиентите могат да видят резултатите от работата ви? Ели е лицето, текстът и гласът на румънския различен.
  • Как изглежда вашата работа? На масата   единственият жив цвете в офиса, който обича. Нейните околности признават, че Ели наистина се нуждае от малко повече място за работата си, кутия със сладкиши също е незаменима.
  • Какво ви харесва при Различни? Нашият екип.
  • След работа, забавно. Какво правите в свободното си време? Къде се отпускате? Вечерта се отпуска с книга или филм. Идеалната искряща атмосфера се състои от ароматни свещи. И вие от Different.cz Ели обожава.
  • В кой стил на облекло се чувствате най-добре? Тя се чувства най-добре в рокля, която е елегантна, цветна, оригинална, с шарки, цветя.
  • Имате ли други популярни марки? Обичам Culito от Испания, това е моя сърдечна афера. Разбира се, Desigual, който също доставя обувката ми. След това маркирайте Мелиса и Томи Хилфигер.

Стилът на сърцето ми

Никой не знае това, но Ели е скромен изпълнител, всеки път, когато трябва да създава нови части на Различен телевизор, тя е толкова нервна, че обикновено усмихнатото лице избледнява, има бърз дъх и сърцебиене, и не говори, докато не стане пред камерата, но резултатът винаги си струва. Това е нашата Елиза де ла диферента.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече