+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Екипировка за допълнителни коледни убийци

  04. 01. 2019      От модния свят

Всички ние се познаваме добре. Поглъщат по време на коледните празници няма да устои на никой от нас. Дегустация, релаксация и ядене на сладкиши, вкусни сандвичи, сочно печено, традиционна салата, неустоими предястия или подплатени купички. Не бива да пропускат сладки напитки, често с капка алкохол, за да можем все още да ядем здравето и щастието на всички нас. Ние не избягваме хладилника, огледалото или теглото определено, с голяма дъга.

Но Новата година идва с много резолюции. Обичайно е да изпуснете половин килограм гореспоменатата употреба. Така че през януари броят на калориите, които получавате, намалява толкова бързо, колкото броят на хората, записани във фитнес центъра, нараства. Ние обучаваме, подсилваме, блъскаме. Изпълнение на енергия и решимост. И какво ни липсва, за да стане още по-добро? Супер облекло!

Да работим върху работата! Нека изглеждаме добре, когато го направим да изглежда добре :-)

Независимо дали ви харесва центъра на вниманието или предпочитате да се слеете с тълпата, спортната колекция Desigual ще ви предложи "десния орех" от главата до петите.

И понеже във формата, в която искат да запазят не само дами, но и господа, имаме съвет за удобен, спортен, мъжки костюм от Under Armour, който харесва всеки спортист.

Така че смело и хвърляте килограми, запазвайки своята фитнес и освобождавайки ендорфини добре!

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече