+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Екипировка от Томи Хилфигер

  20. 08. 2019      От модния свят

От главата до петите!
Томи Хилфигер за жени и мъже.

Постоянна сред марките, допълнителен клас, който се облича и ви подхожда за всеки сезон, свободно време, спортни дейности и страхотно.

Опитайте новите тениски, спортни панталони и суичъри с емблематични лога, които не са обект на модни тенденции, така че можете да ги носите няколко последователни сезона и можете да добавите към нашите видове обувки Tommy Hilfiger , в които просто не следвате следващите.

Томи Хилфигер

TH Женските "анцузи" в няколко цветови варианта сега са тенденция, в която не е нужно да се страхувате да отидете другаде, отколкото на детската площадка или фитнес залата. Вие също ще заслепявате на почивка, пътувания и ежедневно носене, когато просто искате да се чувствате комфортно и стилно едновременно. Суитчърът е с цип върху главата, а анцугът може да има така наречените фенери с логото и търговската марка или просто раиран подгъв в долната част на крака.

Допълнете ги с контрастираща тениска , изпъквайте и привличайте вниманието на всеки минувач, независимо дали избирате спортен разрез или небрежно, с "V" деколте.

Томи Хилфигер

Господа, изостряйте сетивата си за спортна мода! Tommy Hilfiger не ви забравя в нито една от своите колекции!

Можете да носите стилно спортно облекло заедно с вечна тениска, но също така и всяка част отделно. Тениските на TH са подходящи за работа и в града с дънки, както и всеки суитчър от тази марка, който да се затопли в по-студените дни.
Не само женският поглед ще принадлежи на вас и на облеклото на Томи Хилфигер .

Томи Хилфигер за мъже

Томи Хилфигер

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече