Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Дръжте чашата - Нагреватели, които правят смисъл

  26. 10. 2018      От модния свят

Кафе да отида, чай за затопляне в студени дни, Коледа заваряване по пътя през града?
Гореща напитка в чаша, която просто изхвърляте след употреба - проста, бърза, но небиологична!

Всяка година около 500 милиарда пластмасови чаши се произвеждат по целия свят ... Нека помислим ... В Австралия те мислеха отдавна и започнаха да правят чаши / чаши, които можем да използваме за нашите любими напитки отново и отново и да го направим малко по-лесни околната среда.

не-органични пластмасови керимки

Keep Cup е стилна термо чаша, макар и не буквално - напитката в нея се затопля в продължение на 20-30 минути по-дълго , не часове. Съществуването му е предимно екологично , защото потреблението на обикновени пластмасови чаши намалява в света с всяка чаша, купена от Keep Cup .

Той е изработен от полипропилен или стъкло , не съдържа BPA и не е токсичен. Не е нужно да се притеснявате, че ще го измиете в съдомиялна машина или ще го нагреете в микровълнова фурна.

Можете да избирате от няколко различни размера и широка гама от цветови комбинации. Съществуват и оригинални ограничени издания. който обича своя дизайн на един поглед.

Запазете CUp Large

Запази Купа Междузвездни войни

Съхранявайте купата

Избрали ли сте си? Ако не го направите - изберете https://www.different.com/keepcup .

Все пак, с Keep Cup изглеждате по-стилно от обикновена чаша и освен топлата напитка в нея, ще ви накара да се почувствате добре, че сте направили нещо добро за нашата околна среда.

Запази купа

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече