Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Different.cz в медиите - септември 2018

  29. 10. 2018      Пише за нас

Есента вече е в разгара си, а красивите есенни цветове ни атакуват от всички страни. В гората, в градовете и в селата. Това е красиво, слънце, така че дори не искаме да потънем в тъмните цветове. И ние не трябва. Цветовете на тази есен са в стил цветен блок. Розово с червено, розово с оранжево или оранжево с розово. Разбира се, тази година няма да слезем с цвят на хаши, прах, вино и горчица. Нека да разгледаме какви тенденции можем да открием в септемврийския брой на любимите ни списания.

Списание "Катка" вдъхновява аксесоарите под формата на панделки. Маскара да я намери. Това някога е било наречено, но все още се случва нещо. Маншетът е сладко украшение, което можете да носите навсякъде на всяка възраст. Доказателство е направено от пластмасова балерина Мелиса с декоративен лък на върха.

Списание World Women препоръчва как да превъзхождате във фитнес. Роклите могат да бъдат от главата до петите - големи парчета могат да бъдат намерени в секцията СПОРТ , както мъжки, така и женски. Списанието "Krásný rok" вдъхновява домашните аксесоари, включително Santoro чаши или свещи за свещи от Янки .

Списание "Катка"

Списание "Катка"

Световно списание "Жени"

Световно списание "Жени"

Списание Krásný rok

списание Krásný rok

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече