+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Different.cz в медиите - септември 2017

  08. 11. 2017      Пише за нас

Есента е в разгара си и имаме време за по-топли тоалети. Лятните рокли и джапантите отдавна звънят и отново трябва да започнем да нанасяме пластове. Но скоро ще свикнем с това и определено ще намерим нещо положително за него. В тази статия ще ви уведомим какво ще бъде най-много през есента, какво ще бъде модерен и "в". И ние също така разглеждаме това, което препоръчват любимите ни печатни медии.

Цветът на тази есен е горчица във всички възможни форми. Много популярни са също така текстилните топли якета за бутони, или просто можете да се подхлъзнете по лентата. Разбира се, носещи масивни шалове и шалове и стилни колоездачи - ботуши на глезените.

И какво препоръчват медиите ни? Списанието Blesk for Women дава съвети за елегантни, но комфортни облекла и пластове. И също така и на стилни аксесоари, които със сигурност не могат да пропуснат оригиналния шал на Desigual . Списанието Chvilka ви съветва какво остана в лятния ни гардероб. Това са поли шуби, панталони, комплекти в горчица или каки, ​​и разбира се бижута и аксесоари, които ще бъдат оцветени. Като луксозна Ops гривна! Обекти .

Списание "Влада" препоръчва необичайни стилове, животински мотиви или фолклорни модели. За това сме уверени, че марката Desigual се вписва перфектно и особено с мотивите на животните, които можете да намерите на нашия магазин. Например, на Desigual дамски пуловер в интересен разрез. Можете да носите пуловер за спортни и елегантни екипи. Несъмнено бихме включили фолклорни парчета с флорални мотиви, които са типични за Дезидуал.

Светкавица за жени

Светкавица за жени

Един миг за теб

Един миг за теб

Власта

Власта

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече