+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Different.cz в медиите - октомври 2018

  29. 11. 2018      Пише за нас

Есента е в разгара си, ботуши, ботуши, зимни якета, палта и шапки. Летните дрехи определено бяха погребани в дъното на нашите гардероби, а зимата просто се мотае в шкафовете. И тъй като всяка зима винаги можем да намерим нещо красиво - слънце, вода, слънцезащитни продукти, прости дрехи през лятото. През зимата планините и слоевете. Планирането е забавно, така че нека се наслаждаваме. Основната тенденция сега е пуловер. Това не означава, че това е времето на пуловете. Нека да разгледаме какви модни тенденции попадат в любимите ни списания.

Започваме с ботушите. Списание Burda Style ни разказва какви обувки не бива да пропускаме през есенната зимна обувка. Ние ясно даваме зелените си ботуши. Никога няма да го загубите. Ще ги оцените особено в дъждовното време, с което да паднат. ние се срещаме по-често. Ето защо Burda препоръчва на Томи Хилфигер стилни ботуши в превъзходен дизайн с неопренов връх, който също ви кара да се чувствате страхотно. Те са топло и стават.

В Story можете да вдъхновите тенденции с цветове като прах, горчица или сиво. Това е най-добрият цвят на тази есен. Ако харесвате модните тенденции, тогава трябва да имате парчета от тези цветове в обувката и гардероба. Какво ще кажеш за тежка работа Converse вибратор?

Всеки оригинален екип е съставен и от оригинални модни аксесоари, дайте интересна бижутерия за всяко облекло! Това се препоръчва от списание World Women . Дали достигне за една интересна гривна от марката Desigual или може би една гривна, след като италианските марки Ops! Обекти , знаем със сигурност, че няма да ходите никъде.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече