+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Different.cz в медиите - октомври 2017

  04. 12. 2017      Пише за нас

Зимата е на нашите пети и с пълни притеснения за това, което е горещо за себе си. Но се безпокояхте, че можете да простите, защото това, което бихме могли да бъде като моден магазин, ако ви позволим да се занимавате с такива РАДОСТ! Имаме много вдъхновение за вас, както и обратно поглед върху онова, което се носеше през октомври, и какви любими списания за начина ни на живот ни препоръчаха.

Списание Burda Style препоръчва облекла за ежедневно износване. Въз основа на него, но и според нас, стилни и удобни маратонки на Converse са уникално проектирани . Мислите ли, че те не могат да носят през зимата? Грешка! Конвертиранията могат да се носят дори през зимата и слана, някои с уникална и топла козина, която определено няма да ви остави да се охладите.

Списание " Време за звезди " също включва стил "Ретро" и казва, че "Ретро все още е роуминг". Вярно е, че ретро стил подчертава красотата на жената, а типичната й цветна рокля в елегантен дизайн осветява всеки знак, но не трябва да забравяме ретро стил на аксесоари. И такава ретро добавка в съответствие с нашата учебна програма може да бъде типичен Desigual шал , който наистина е извън модата!

Списание " Моето Световно " чества флоралната революция, която ни гледа всеки път и е вярно, че цветята са "в" за тази есен и зимата, така че можете да получите красива дантела рокля Desigual с флорални мотиви, или сладка дежурен чантата с цветя.

Това, което бихме имали от тазгодишните есенни и зимни колекции, но определено пропуснати, не бяха животински модели! Това е, което казва Власта , и тя е права. Моделите на животните също са безсмъртни, така че можете да си купите красива десидуална дамска пуловер с животински мотиви.

Бурда стил

Бурда стил

Време за звездите

Време за звездите

Моят свят

Моят свят

Власта

Власта

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече