+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Different.cz в медиите - ноември 2017

  12. 01. 2018      Пише за нас

Ноември започва зимния сезон! Ние не мислим така буквално, мислим, че е по-добре да почистим нашите рокли, къси панталони и джапанки някъде дълбоко и да направим палта, пуловери и ботуши. И тъй като този зимен сезон винаги има малко психологическа подкрепа, ние подготвихме някои съвети и съвети, които да ви помогнат.

Имаме още една част от поредицата "Това е за нас", ще разгледаме какви са нашите любими списания. Този път ще се съсредоточим върху аксесоарите. Списание Аха! за жените е дух през летните месеци, съветвайте какво определено трябва да опаковате по пътя. Стилни и практични парчета са несъмнено козметичната чанта Santoro .

Списание "Катка" препоръчва дизайнерски бижута във Вашия магазин за модни съвети, което винаги ще направи вашия екип перфектен. Независимо дали избирате цвят или рязане. Днес Она представя огромна модна тенденция, която никога не е безвреден раници. Не означава спортни раници, но елегантни, стилни и особено практични модни аксесоари, които веднага се наслаждавате не само на пътувания, но и на ежедневни облекла. Върховите парчета включват Desigual раница .

Аха! за жените

Аха! За жените

Katka

Katka

MF Днес

MF Днес

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече