Минус 20% намаление с код MIDSEASON20 (освен Anekke)Свършва за 240 часове 47 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Different.cz в медиите - ноември 2015 г.

  02. 12. 2015      Пише за нас

Коледа определено е тук. И ако не сте пропуснали коледните украси навсякъде или от осветения адвентен календар, трябва да забележите 100 процента от страниците на списания и списания , които идват от нас. В тях ще намерите различни съвети за коледна украса и коледни подаръци. И, разбира се, няма и други съвети. )

На страниците на жилищното жилищно списание през декември можете да видите разнообразие от декорации в апартамента. Една такава декорация, която има и практическа функция, е кутията на Санторо със страхотна кукла като мотив. Можете да го използвате например за хлабав чай ​​или кафе или нещо друго.

Можете да намерите бисквитите в списание Fashion Club. Контейнерът е в забавната тема на " Скоти Кучета", а също и от "Санторо Лондон". От една и съща страна имате страхотен съвет за дъщеря или някоя жена. Розовата козметична чанта с калинка ще зарадва някоя жена на всяка възраст.

Ако трябва да получите подарък за по-практични герои, но кой харесва стила, ясен съвет е ноутбукът Melli Mello , който Ви разказва историята. Този колоритен и весел преносим компютър не само ще зарадва, но и след друга година - приятен и практичен спътник за всеки ден.

Коледа е просто забавно и избора на подаръци за най-близките никога не може да бъде стресиращо афера. Ако избирате с любов , никога не можете да го отрежете. ;) И, разбира се, ще се радваме да помогнем с избора. <3

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?