+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Different.cz в медиите - март 2019

  29. 04. 2019      Пише за нас

Тук имаме пролет. И накрая, можете да изхвърлите излишните слоеве и да се насладите на приятните температури напълно. Насладете се на нови пролетни парчета. Вземете нови очила, чанта или дрехи и отидете за нови приключения. Какво и как да носят пролетта? Нека видим какво препоръчват любимите ни списания. Избрахме голямо вдъхновение за вас, така че седнете и се наслаждавайте.

Списание Burda Style препоръчва пролетните дрехи. Независимо дали избирате редовно или свободно време. Не забравяйте екскурзиите и екскурзиите, които ви очакват при хубаво време. Затова една незаменима част от чантите, раниците и чантите трябва да бъде красив и практичен документален филм за бедствия .

В списанието "Време за звездите " той буквално изтръгна полка с цветни пролетни палта. Имате ли вече парче в пролетния си килер? След това се уверете, че сте добавили интересни шапки, като например стилна шапка Scotch & Soda.

И тъй като началото на пролетта също идва в сезон на бански костюми и е време да подготвите тялото си за бански костюми. В списанието Run ще намерите много интересно вдъхновение за красиви спортни парчета. Подобно на красивото женско Desigual спортно облекло. В нашия електронен магазин можете да изберете други функционални и изключителни парчета от, между другото, Under Armour .

Списание Burda Style

Списание Burda Style

Списание за времето на звездите

Списание за времето на звездите

Изпълни списание

Изпълни списание

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече