info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Different.cz в медиите - март 2018 г.

  25. 04. 2018      Пише за нас

Пролетта е официално тук! Макар че се нарича "март, зад печката", но кой ще го пожелае след толкова дълга зима, така че ще получим зимните ботуши и якета и ще издърпаме пролетните парчета на цената, която ще им бъдем през зимата. лято ще дойде скоро, ние сме подготвили бляскаво лятно модно вдъхновение под формата на модерни облекла, така че какви са любимите ни списания? Нека да погледнем.

Списание Burda Style се опира на дълги макси рокли с флорални мотиви и съветва какви аксесоари да съответстват на това облекло. Определено не ви разваляме с бежовата универсална чанта за кръщене Калвин Клайн . Списание Star Time препоръчва да поставяме панталони във всякакъв цвят, фино настроено с шапката Desigual Colored Scarf или Inkkas World Jackets, ще имате страхотно пролетно облекло.

Списанието Chvilka за вас ни съветва да не се страхуваме да смесим стилове. В модата тази година се нарича и прекомерно съкращаване, отново, така че и двата стила да излязат под формата на екстравагантни десидуални дрехи, които могат да бъдат предоставени от всяка жена независимо от възрастта и характера. Не на последно място, вие успяхте да извлечете огромно вдъхновение в списание Линда, което привлече най-горещите парчета от нашия магазин. Бихме искали да ви напомним да не се страхувате да комбинирате марки. Като стилна чанта от Томи Хилфигър с луксозни и особено легендарни маратонки Converse .

Бурда стил

Бурда стил

Време за звездите

Време за звездите

Един миг за теб

Един миг за теб

Линда

Линда

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече