Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Different.cz в медиите - юни 2019

  24. 07. 2019      От модния свят

Тропическата топлина е претоварена не само от нас, но и от нашите гардероби. Лятото е в разгара си и ние в любимия ни сериал "Пише за нас" ще разгледаме отново това, което се носи и препоръчва от любимите ни списания. Идеален за тропическа топлина е да се носят възможно най-малко слоеве и дрехи. Въздушни и дишащи парчета, в които няма да се потием.

Не в тропиците, но със сигурност сред лятото, стилните и удобни обувки несъмнено включват espadrilky, както препоръчва списание за жени. Сред най-добрите парчета определено са еспадрилки кожата Emu Australia . Ему е не само известни валенки от истинска овча кожа и вълна, но и много други, дори летни обувки.

В Burda Style ще намерите вдъхновение за 1 модел и 2 уиски. Основният цвят на конструкцията на този костюм е черен, бял и прах. Базата е проста, настроена от вечни аксесоари. Например, оригинална чанта от марката Disaster Designs в черно-бял дизайн, която в края на краищата ще съвпадне с всичко.

В списание Glanc ще намерите вдъхновение под формата на горещи новини, които определено не бива да пропускате в летния си гардероб, скъпи дами. Нуждае се от гореща чанта Calvin Klein , която ще ви хареса за всички тоалети и за различни поводи.

Светкавица за жени

Светкавица за жени

Стил на Burda

Стил на Burda

Гланц

Гланц

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече