info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Different.cz в медиите - януари 2018 г.

  02. 03. 2018      Пише за нас

Следващият месец е зад нас и с него редовната доза на вдъхновение, донесена от любимите ни списания. Какви препоръки ни очакват за зимни облекла, които можете да очаквате в тази статия. Избрахме Burda Style, The Flashes for Women, Моментът за теб и времето за звездите, които според нас са модерни.

В списание Burda можете да намерите вдъхновение под формата на луксозни аксесоари, които можете да носите през цялата година. От нашия електронен магазин ще откриете най-добрите парчета като Tommy Hilfiger , Watch Ops! Обекти или Колие Doca . Това са винаги оригинални и особено вечни парчета, които ще ви харесат от няколко години и които лесно можете да комбинирате с любимите си екипи.

Списание Blesk for Women дава съвети как да изглеждате като кралица лед. Можете да намерите например модни парчета в различни нюанси на синьото, между които определено не можете да пропуснете двустранната, красива и практична чанта Desigual. Списание "Време за звезди" казва, че има значение за аксесоарите, така че можете да бъдете вдъхновени от много идеи, включително чантата Doca или Desigual цветен шал .

И накрая, в списание "Чивлика" за вас, можете да намерите вдъхновение в животинските мотиви. Той обича да бъде "Бъди звяр!" И предлага богатство от стилни парчета с леопард, зебри или змии, които никога не могат да излязат от модата, както и марката Desigual .

Списание Burda Style

Списание Burda Style

Списание Flash за жени

Списание Flash за жени

Час Čas за звездите

Час Čas за звездите

списание "Чвика за теб"

списание "Чвика за теб"

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече