+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Different.cz в медиите - февруари 2019

  06. 03. 2019      Пише за нас

Февруари е зад нас, като се има предвид, че 14.2. празник Денят на влюбените, празник на всички влюбени, със сигурност не ви липсва няколко вида подаръци, които ви крещят не само от интернет, но и от списания или списания. Сега ще погледнем назад към това, което нашите любими списания са препоръчали като горещи модни тенденции.

Списанието Време за звездите беше представено в сиво като вечно старещ цвят, който не може да се развали. Тук можете да намерите вдъхновение под формата на сив пуловер Scotch & Soda . Не можеш да избягаш, но от друга страна, дори и сладката чанта на Санторо , която ще съсипе обикновеното си сиво облекло.

Списание Катка открои няколко тенденции в портфейлите, от които, разбира се, няма дизайн, практичен и безсмъртен Desigual портфейл . В " Как да създадете начална страница" може да бъдете вдъхновени от стилните модни аксесоари. Не бихте могли да пренебрегнете декоративната възглавница Hip, която можете да намерите в нашата домашна секция Home .

Време за списание за списание

Време за списание за списание

Списание Катка

Списание Катка

Списание Как да създадем дом

Списание Как да създадем дом

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече