+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Different.cz в медиите - февруари 2018

  19. 03. 2018      Пише за нас

Февруари, според американските медии, това е месец на любов, според нашите чешки, това е месец на жестоки и студени мразовити нощи в леглото. През почивните дни малко хора искат да излязат от леглото, когато са на върха на планината или на кънки. Но това не променя факта, че Денят на Свети Валентин е празник на всички любители през февруари. Някой празнува Деня на Свети Валентин, някой проклина този празник. Към коя група принадлежите? Или по-скоро предпочитате 1 май?

Знаеш ли как всъщност се е родил този празник? Легендата разказва, че този ден започва да се нарича " Свети Валентин" благодарение на свещеника на Валентин. Това е римският лидер Клавдий II. строго забрани на войниците си да се оженят. Те се опасяваха, че отказват да се бият. Денят на Свети Валентин се съпротивлява на него, а младите "смели" двойки тайно се предадоха. Един ден обаче той беше арестуван, арестуван и по-късно екзекутиран на 14 февруари. Оттогава този ден е бил важен ден за любов в негова чест.

Всяка година това е датата 14 февруари между празниците . Въпреки че трябва да отидем на работа или в училище, ако не излиза за уикенда, но това е красив празник, любовта се празнува. Това е денят, в който влюбените купуват различните подаръци, които се подготвят, избирайки романтични, секси, но просто ласкателни облекла. На кого ще се съсредоточим в тази статия.

Това, което казваме от американските медии, е, че Чехия не е толкова важен ден за Св. Валентин, но в тях може да се намери нещо. И така, нека да разгледаме какви модни парчета, защото Денят на Свети Валентин и целият месец - февруари - са свързани с модата, препоръчва тя.

Списание Burda Style препоръчва съвет за секси валентинки. Къде можете да сте били вдъхновени от романтични цветове, но и от въображаеми бижута. Като фантазия огърлица от Дезидуал . Можете да се вдъхновите като дарител, но също и като жена на среща. Списанието "Световни жени" вдъхновява ежедневната мода, с любителите на армията в стила на стилно десигуалните паркове или модерните маратонки Converse . Списание My World отново пееше Queen Shirts, така че не можеше да пропусне отличителната и напълно оригинална риза Desigual.

Бурда стил

Бурда стил

Женски свят

Женски свят

Моят свят

Моят свят

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече