+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Different.cz в медиите - декември 2017

  24. 01. 2018      Пише за нас

Човек може да каже, че декемвриските списания ще бъдат пълни с Коледа, но не е така. Въпреки че декември е месец Коледа. През декември ние вече украсяваме къщите си, купуваме храна на склад, но основно купуваме коледни подаръци, за да можем да намерим подходяща екипировка за зимно време или може би за коледни картички. Нека да разгледаме какво препоръчаха нашите любими списания.

Cosmopolitan вдъхнови съветите на читателите за коледните подаръци. Сред материалните неща той препоръчва и различни преживявания. Независимо от това, мъжете, които търсят подаръци за крехките си половини, също могат да бъдат вдъхновени тук. И тъй като е известно, че жените с бижута и чанти обикновено не развалят нищо, те биха могли да черпят вдъхновение под формата на чанта Fornarin , която определено не е оригинална.

Съветите за коледни подаръци също бяха подпомогнати от списание Линда , което привлече три прекрасни подаръка, а именно Desigual , портфейла Santoro и щастливите чорапи "Happy Happy Socks" с коледни теми в кутия за подаръци. И какво би било за Коледа без Коледа? Списание "Дом" препоръчва луксозните легла на Мели Мело , които бихте могли да предложите на любимите си хора, може би дори на себе си, и да прекарате Коледа в стилно легло.

космополитен

космополитен

Линда

Линда

у дома

у дома

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече