Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Different.cz в медиите - август 2018

  12. 10. 2018      Пише за нас

Август е зад нас и с него има много модно вдъхновение не само за вас, но и за вашето домакинство. Много интересни парчета се гледат на всеки ъгъл и също има време за зимуване. Нека да разгледаме какво препоръчаха нашите любими списания. Нека да разгледаме през лятото и може би дори да помислим дали несъзнателно сте забравили сегашните тенденции.

Списанието Блеск за жени вдъхнови стила на Француз с така наречените домашни аксесоари. За френски стил те несъмнено са типичният лавандула, с който вероятно сме съгласни не само със сухи, но и по-специално с лавандулови мотиви. И тези, които само крещят в това число. Типични франкофонски мотиви се предлагат на стенни часовници, които можете да намерите в нашия магазин в раздела за домашни аксесоари .

Списание Chvilka ви каза , че тропиците управляват света. Той беше прав, затова се подготви вдъхновение под формата на модели, които украсяват тропически мотиви. На Different.com това е тропически мотив, не само за бански костюми и дрехи, но и за модни аксесоари, за което свидетелства например тропическият шал Desigual .

Списание "Она Днес" мислеше за бъдещето и също се връщаше в училищните пейки, като вдъхнови под формата на различни модни аксесоари в училище. Ние дори не сме се занимавали с тази тема, така че освен традиционното пренаселеност на Crocs , можете да намерите голямо училище за вашите деца. Специалист по тази тема е ясно марката Santoro . Което приготвя вашето бебе от училищни торбички, пари, табели и различни канцеларски материали.

Светкавица за жени

Светкавица за жени

Един миг за теб

Един миг за теб

MF Днес

MF Днес

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече