+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Different.cz в медиите - август 2017

  26. 09. 2017      Пише за нас

Беше лято в разгара си. Беше август. Сега имаме есента и това е най-подходящият момент да погледнем назад през август. Какво това лятно облекло и това, което нашите любими списания ни препоръчаха, ще разгледаме тази статия днес. Така че днес се връщаме към миналото за това, кои топли скъпоценни камъни не се въртят в продължение на поне девет месеца.

Списание Блеск за жени вдъхнови брилянтни обувки. Метални, златни, сребърни или бронзови, блестящи или лъскави, такива бяха хитът на това лято. И за няколко години те са били засегнати от пластичната балерина на Мелиса , която също е предмет на настоящите тенденции, така че можете да ги намерите в тазгодишната лятна колекция с метален бронз с масивно приложение върху петата.

Списанието Burda взе не само дами, но и майстори и представи перфектна мъжка екипировка в елегантен стил, работа или театър. И за да работим недвусмислено с вас, джентълмени отговарят на стилна чанта за преносими компютри от популярната марка Calvin Klein . Burda също вдъхнови дамско облекло по темата: "Когато лятото свърши." Така че можете да намерите мултифункционална десидуална чанта, която можете да използвате за цяла година, в продължение на няколко години.

Списанието Chvilka ви съветва да не се притеснявате за бялото, защото го избягваме поради няколко причини: това е мръсно, се разпространява и т.н. Така че предлага някои съвети как да носите бели. Курсът беше особено пастелни цветове тази година, което в комбинация с бялото изглежда страхотно. Белият костюм може да бъде възстановен например със стилна лента Desigual в пастел. Имаше много вдъхновение, така че ние сме избрали най-интересните съвети и съвети за вас, но съдете за себе си.

Светкавица за жени

Светкавица за жени

Бурда стил

Бурда стил

Бурда стил

Един миг за теб

Един миг за теб

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече