Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Different.cz в медиите - април 2019

  22. 05. 2019      Пише за нас

Пролетта е в разгара си, но времето е април. Въпреки че вече бяхме развълнувани за сезона на банските костюми, трябва да стоим на топло за известно време. Какво ще носи през лятото? Какво определено не подценяваме и купуваме в летни гардероби и летни почивки? Ще ви посъветваме в днешната статия за нашата "Писане за нас", която ще избере най-добрите съвети за любимите ни списания .

Тази година пролетта и лятото доклади ,, Носете свежи цветове, луди модели, животински мотиви, интересен цветови комбинации и да не се страхуват от него. "Световна седмица на модата тази година, които бяха пълни кея и ние не изненада. И накрая, матови сиви улици се различават по цвят, Веселото модно пристанище Истината е, че черно, бяло и модно сиво може никога да не работят, но не е нужно да се притеснявате за придаване на малко цвят на живота и сами ще видите, че просто ще сияете.

Чанта за пружинна чанта с подготвено за нас списание AHA! Впечатляващи цветове, модели и декориране са областите на тазгодишните модни тенденции, така че дамската чанта на Desigual е един от съветите за чантичките на пролетната чанта . Липсващата или списание Time за звездите като вдъхновение за свеж пролетен inspiraci.V списанието на Burda Style, вижте връх 1 модел и 2 looky. Така че чудесен съвет е раницата от Desigual , която е подходяща за различни съвети, за ежедневно носене, но и за пътуване или за летен фестивал.

О, за жените

О, за жените

О, за жените

Време за звезди

Време за звезди

Стил на Burda

Стил на Burda

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече