+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Different.cz в медиите - април 2018

  24. 05. 2018      Пише за нас

Времето ни пожелаваше тази година от април и започнахме да дресираме дрехи, къси панталони и дори бански костюми направо от зимни якета. Какво ще облечем през лятото? Какво вдъхновение има модният свят за нас? Ние гледаме на любимите ни списания, които не се интересуват от летните облекла. Така че се отпуснете и оставете да бъдете вдъхновени от забележително количество модерни бита, които не бива да пропускате в гардероба си.

Списание Burda Style сочи тенденцията на деним. Дневникът беше носен, облечен и носен, така че във вашия модерен свят той със сигурност не бива да пропуска този материал. Не само на дънки и якета, но и на обувки или на модни аксесоари. Цветът на тази пролет и лято е синьо - деним, небесно, тюркоазено. Сините са добри. И така можете да си купите модерна раница Desigual в деним дизайн.

Списанието Chvilka за вас казва, че просто не е нужно да бъдете скучни, всъщност не трябва да се притеснявате за цветовете. Вземете цветни аксесоари, дрехи и обувки и не се притеснявайте за комбинирането на цветове и марки. Една забавна и въображаема марка е Disaster Designs , която предлага оригинални и весели модни аксесоари, но и оживената марка Desigual .

Световното ми списание разказва за флоралната възбуда. Истината е, че цветните мотиви никога няма да излязат от модата. И няма нищо чудно. Те стават романтични и обикновено женствени. Можете да носите цветни мотиви под формата на рокли, както и модни аксесоари, като например Desigual с флорални мотиви. Фантазиите не са просто модерни.

Бурда стил

Бурда стил

Един миг за теб

Един миг за теб

Моят свят

Моят свят

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече