Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Диалогови проекти - Връщане

  11. 07. 2018      От модния свят

Disaster! Катастрофата! Бедствие! Отново тя влезе в нашите складове и радостно сдъвка лице, защото ние го пропуснахме точно като теб - Disaster Designs !

Обратно са популярни модни аксесоари и ненатрапчив дизайн, които могат да уловят всеки сложен детайл и теми, които играят игриво, романтично и необичайно.

Часовниците за катастрофата имат хубава, здрава, атипична форма на куфарче, което я прави оригинална, която няма да искате да извадите от ръка. Носете ги не само в ръката си, но и като кръстосано тяло, което често е по-удобно. Просто избирайте между цветя, животни или пътни отпечатъци.

Камуфлажна чанта

Камуфлажна чанта

Портфейл е незаменима част от нас всеки ден. Всички ние се нуждаем от друг, но ние всички искаме да го хареса! Вярвайте, че портретът за бедствие ви гледа на пръв поглед, а другият ще остане в тази привързаност, защото след отварянето ще откриете, че и тримата имат P - практичност, яснота и простор.

пожар

Популярността става все повече и повече документи! Ти от Катастрофа ще те обичам! Те са страхотни, имат много джобове, джобове и отделения, така че можете да подредите всички документи, разписки, карти, визитни картички и като бонус снимка, писалка или дори мобилен телефон. Просто решете коя е най-красивата ...

Документален филм за бедствия

И ако това не е достатъчно, не се страхувайте, на склад има оригинални чаши, стилни козметични чанти, плаки или модерни шалове. Следователно е повече от ясно, че бедствието е катастрофа за нашите портфейли, защото когато виждаме такива аксесоари, всички ние се нуждаем от тях.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече