+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Детски зимни обувки

  28. 12. 2018      От модния свят

Как да запазим топло, крак на всяко дете? Това е, което родителите на всички клонове знаят за ... обувки, които биха били топло, издръжливи и удобни за децата, които се разхождат през делничните дни, но също така ходят в сняг или улици, пълни с разтопени чехли. Ние сме за вас! Така че за вашите деца.

Детски ботуши на три световноизвестни марки, които ще загреят и последно! Никога няма да се притеснявате дали бебето ви няма студени пръсти в краката му, независимо дали се подхлъзва на леда или не мокри обувките си до чорапите.

деца

Детски обувки Crocs

За удоволствие в снеговалеж, като направено! "Crocsy" има противоплъзгаща подметка, анатомично оформена стелка и удобна топлоизолация. В допълнение, те са снабдени с дантела, която може да бъде затегнато или позволено по желание. Не на последно място, лесно е да ги измиете.

Crocs

Конусни детски обувки

Конусните зимни ботуши са идеални за малки играчки и страхотни момчета . Дизайнът е глезена и кожа, има вътрешна изолация или емблематично лого извън ботушите. За момичетата този тип също е в розов цвят.

антоним

Детски обувки EMU Australia

Абсолютно първото сред ботушите за големи и малки. Неплъзгащите обувки за обувки са изработени от оригинална кожа от овча кожа и са нагрети с овча кожа или вълна. В допълнение, Emu е водоустойчив, така че снежният бриз или дъждовните душове няма да бъде проблем, обувките и краката ще останат сухи.

ему

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече