Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Desigual SS19 - нова колекция пролет / лято 2019 точно сега и тук!

  21. 12. 2018      От модния свят

Виолата, да, четеш добре, въпреки че е само Коледа, но ние го знаем като първата, която носи през новата година през пролетта и лятото и вече го знаеш. Новата колекция Desigual за пролетта и лятото на 2019 г. току-що пристигна на нашия е-магазин и не можем да го обвиняваме, че е божествена. Не се страхувайте, определено не оставяйте красотата сама за себе си, нека я споделим с вас сега и тук!

Въпреки че току-що започна зимата, ние, както правим всяка година, запаметяваме е-магазина за предстоящия сезон. Но това не променя факта, че е пълен с красиви и практични парчета, които не използвате сега. Desigual можете да носите през цялата година, само през зимата "лятна" рокля можете да направите малко чорапи и kosačkami. Tílka жилетки и тениски със стилни шалове.

Дори текущата колекция е пълна с дизайн, уловени парчета. Някои също са многофункционални, така че за една цена. чанти, в момента получавате чантите. За цената на една обувка имате две сменяеми ленти. Накратко, Desigual се подобрява и изненадва всяка година.

От модни аксесоари можете да очаквате цветни, но и прилични чанти в популярни дизайни и форми, но и в изобилие от нови дизайни. На портфейли, шалове или бижута . Освен това, съдете се.

Десидуална дамска козина

Десидуална дамска риза

женската рокля Desigual

Десидуална чанта

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече