+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Desigual - приказни мотиви и ограничени издания

  14. 12. 2018      От модния свят

Приказни теми и ограничени издания? Дори и такава е колекцията Desigual Autumn / Winter 2018. CocaCola, Mickey Mouse или Star Wars? Модната марка Desigual не е изключение тази година и наблюдава настоящите модни тенденции, така че можете да я подложите и на нея. нека да разгледаме парчетата.

Вероятно няма много хора в света, които не познават CocaCol и малко хора предпочитат "Пепси". Накратко и добре, CocaCola е огромна марка, която излезе на преден план в света, не само в хранителната промишленост, но и в модата. Марката Desigual включва лого на CocaCola върху яке, тениска, жилетка или маратонки.

Desigual

Desigual

Сигурен сте, че сте регистрирали тази година, че Мики Маус празнува 90 години от създаването си и толкова много модни дизайнери и марки имат тази легендарна карикатура и особено популярна фигура в тазгодишните модели. И марката Desigual не беше изключение.

Desigual

Desigual

Така ясно, Дезидуал също мисли за деца. Детски детски дрехи могат да бъдат намерени в нашата esyshop. За момичетата той е подготвил няколко парчета с теми на Мики Маус и популярни момчета от Star Wars.

Desigual

Desigual

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече