+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Desigual Home Collection от колекция есен / зима 2017

  03. 10. 2017      От модния свят

Забравете отегчената пижама или ненатрапчивите дълги ръкави - запазвайте репутацията на модни чудеса дори у дома! L дневна и Desigual колекция за есента и зимата 2017 е още стилни парчета, които обичате само вие, но и на любовника си.

Нощницата в два цвята и деликатната бяла дантела е романтична и секси в същото време. Приятният материал ще ви даде приятен, спокоен сън, ако вашият човек ще ви го даде, след като ви видя в тази риза :-)

Десидуална нощна риза

Ако често се тресете в студа, отидете на Desigual пижама , в която ще имате кожата на гъската само от ентусиазъм с топъл топъл материал. Плюшените дизайни обожават много от нас, затова разклатете красивите лилави модали.

Десидуална дамска пижама

Друго парче, което ви привлича вниманието, е въображаемата хавлия Desigual . Просто изберете правилния, който презира вашата баня, ви служи след душ и подобрява настроението ви с красив дизайн.

цветен халат

Обичайно домашно облекло, което просто трябва да опитате, вярвате, че няма да съжалявате и определено не оставате само с едно парче :-)

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече