+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Desigual FW18 - нова колекция есен / зима 2018 е тук!

  28. 06. 2018      От модния свят

Вече е тук! Нова колекция от популярната модна марка Desigual е тук и я сменихме за първи път! И какво е това? Божествена! Както винаги! Desigual не лети, тъй като е дива, ние също като тя да бъде обект на текущите модни тенденции. Така че за предстоящия есен / зимен сезон 2018 можете да очаквате съвсем големи парчета.

Въпреки че току-що е започнало лятото, ние, както всяка година, имаме нова колекция в e-shop. Но това не променя факта, че е пълен с големи и свежи парчета, които вече няма да използвате. Desigual има огромно предимство да може да носи парчетата си през цялата година.

Ако търсите интересни и предстоящи дамски дрехи в момента , Desigual е ясен избор за вас. Освен това ще сте една крачка напред. Можете също да намерите женски тениски, панталони, поли, ризи, върхове, пуловери и дори палта в текущото меню за екипировка.

От модни аксесоари можете да очаквате цветни, но и прилични чанти в популярни форми, но и в нови дизайни. На портфейли, шалове, козметични торбички, многофункционални чанти или бижута . Освен това, не грейте, съдете се.

женската рокля Desigual

женска тениска

Неизгоден шал

Десидуална чанта

Комплект наборни гривни

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече