+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Denim Mania - модни съвети от деним

  24. 05. 2019      От модния свят

Независимо дали сте мъж или жена,
Деним, от който се нуждаете.

Деним . Материал, който можем смело и гордо да наречем универсален. Тя е имала постоянно място в модата от години , както в редовните модни вериги, така и в световноизвестни марки. Обичаме го във всички цветове, в много разфасовки и дизайни. Ако още не сте се осмелили да го направите, спрете да се колебаете, определено не в съседство.

 

Но ако вече сте се поддали на деним течности, то със сигурност ще вземете спиращите дъха новини за пролет / лято 2019 от нашите марки.

Трябва да започнем с безсмъртните класици. Дънки. Основата винаги е добре прилягаща, добре поддържана кройка, най-близо до сърцето ви, а може би и детайли, които привличат окото на минувачите.

Дамски дънки марка Desigual са точно. Те се вписват перфектно, украсяват ги с фина, но неповторима бродерия и е просто удоволствие да ги носите. За мъжете има модни къси панталони от три деним, за които техните жени са сигурни, че ще погледнат назад ...

Що се отнася до горната част на тялото, те са незаменима част от деним яке, идеално за пролетните и по-хладните летни вечери или деним ризи, които са подходящи за всеки, независимо от пола, възрастта или фигурата. Например опитайте Desigual с игриви детайли и любим Мики Мус или топ Деха в интересен свободен разрез.

Дръжте под капачката! Достигнете за добавка, която прави всяко облекло съвършено. Калвин Клайн шапка е унисекс , така че момиче, човек може да го сложи, или да опитате "чифт режим", за да не се обвинявам за тази красота :-) Тази деним капачка на Томи Хилфигер е предназначена само за нежния секс и е наистина шик.

Дами сега, изострете сетивата си! Това ще бъде нещо за вас. Desigual чанта, която има "тяло". Първоначално и на пръв поглед изглежда като деним. Но всъщност тя е изработена от изкуствена кожа, с предимството на по-лесна поддръжка. Такава "Десигуалка" със сигурност е допълнение, което много любители на големи, просторни и особено вечни чанти желаят да се съчетаят с тоалетните на ежедневните и необичайни дни.

В допълнение, можете да го допълни с деним маратонки , независимо дали една и съща марка или обувка икона - Converse .

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече