+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Deha - нова колекция от Италия за пролет / лято 2018

  31. 01. 2018      От модния свят

Предупредително съобщение !!!! Нека ви напомним, че новата колекция на DEHA Fashion Spring / Summer 2018 е tadyyyy! Уважаеми дами, седнете, вдъхновете, се наслаждавайте и избирайте, защото определено имате нещо да правите. Знаете ли вече марката Deha от нашия магазин или не? Е, нека да разгледаме някаква основна и интересна информация за този луксозен екип.

Марката Deha идва от Италия. И тъй като италианците имат мода в малките си, ви е ясно, че те са велики, изобретателни и качествени парчета, които просто не могат да устоят. Марката представлява бита, които са много удобни, екстравагантни и добре обработени. Това може би е така, защото тя е вдъхновена от танцьори . Първоначално тя създава дрехи само за танцьори, но по-късно започва да включва различни модели в своите гардероби, за да включва жени, които обичат комфорта и в същото време искат да носят "жени" и по този начин разпространяват стилни парчета по целия свят.

И точно сега. Деха е марка, която се отличава с модерни парчета, пълни със сложност, екстравагантност и оригиналност. Предлага изобретателни разфасовки, качествени материали и цветови тенденции. Елегантни, но и спортни бийтове, които пасват почти всеки знак. Всяка дама, следователно, избира без възраст и характер. Настоящата колекция Spring / Summer 2018 е пълна със свежи цветове, които са предмет на настоящите модни тенденции. Предимството е, че можете да комбинирате отделни парчета, които имате за нашия електронен магазин. И сега достатъчно говорете, вижте сами.

деха

деха

деха

деха

деха

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече