+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Дар за мъж

  23. 11. 2017      От модния свят

Бихме искали да посветим тази статия на всички скъпи дъщери, сестри, партньори и само жени, които имат главата за това, което MU трябва да получи под дървото, защото това изисква, защото не се нуждае от нищо или защото всички атрактивни идеи са изчерпани Мои скъпи дами, скъпи дами, имаме чудесно послание за вас: STOP в последния момент на молбите STOP с луди глупости в универсалните магазини Онлайн магазин Имаме страхотни подаръци за мъже за вас .

Мъжки ризи

Ризите трябва да имат всеки мъж в гардероба си. Това е ясно. И какво ще кажеш за една много оригинална, стилна и в допълнение много качествена риза, която ще се побере по различни поводи и няма да бъде толкова бърза да я погледнеш? Избрахме за вас тази класическа, но неконвенционална бяла мъжка риза с малки цветни елементи. Ризите могат да се носят в елегантни гардероби, под рокля за социални поводи, но също и за облекло за свободното време, за дънки като ежедневен стил.

мъжка риза Desigual

маратонки

Начинът, по който може наистина да изненадате скъпата си, ще бъде подарък в легендарните маратонки Converse . Новата колекция есен / зима 2017 е пълна с абсолютни бестселъри и господа определено няма да се срамува. Leather Converses ще го оценят много, защото ще могат да го носят на всички дрехи. За спортен, но и умен в интелигентен и случаен стил . Така че този върх на подаръка определено се заби, отнеме отровата.

Спортни маратонки за мъже

Чанта за мъже

Точно както жените обичат дамските чанти, те вероятно нямат чанти, но те със сигурност могат да ги носят. И ако я носи, го измъкни малко от марката " Томи Хилфигер " под дървото . Тази практична мъжка чанта в тъмно кафяв цвят съдържа много по-малки джобове за подробности, за ясно оформление. Освен това има регулируема лента, така че да е за всеки. И можем да го носим на всички дрехи.

мъжка чанта Томи Хилфигер

боксери

Ако искате да направите вашия човек щастлив, да му даде добър боксьор. Изберете тези, които искате да можете да ги възхищавате логично, но и тези, които обичате да носите. Подобно на тези стилни боксьори Калвин Клайн . Те са приятни, добри, станали и много оригинални.

мъжкият боксьор Калвин Клайн

чорапи

Чорапи! Разбира се, стара добра класика, че не можеш да разваляш нищо и ако не искаш да казваш "под чорапи" под дървото, но да кажеш "WOW, няма да взема тези стилни чорапи от Happy чорапи !" , след това се протегне и вземи цялата опаковка прави, така че те могат да имат достатъчно, за да ядат един от тях.

Честит чорап чорапи

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип на Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече