+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

ДАМСКИ ОБУВКИ GOBY

  07. 02. 2020      Differenta TV BG

GOBY SHOES! Дамски обувки, които не се страхуват от екстравагантност. Те са игриви, цветни и имат неподражаем дизайн - това е марката GOBY! Но преди да започнем, нека да го вземем отначало.

Goby е тотален новодошъл сред модните марки. Производството на тези очарователни обувки започна преди около четири години в турския град Истанбул. Най-голямото предимство на марката е дизайнът! Винаги е необичайно и много впечатляващо, поради което е основният камък. В началната фаза всичко се рисува. В наши дни това е почти немислимо, но всеки дизайн е направен на ръка, молив и хартия. След това дизайнът се премества в проектантския център, където се прехвърля в истинска, тестова обувка.

Всичко внимателно се тества, измерва и след това целият дизайн се вмъква в компютъра. Следва печат върху истинска или изкуствена кожа и може да се направи! Само чрез такава процедура може да се появи нещо толкова оригинално като обувките Goby ... И така, как изглежда завършено произведение на изкуството? Това ще видите в днешното видео. Кажете ни как харесвате Goby. И повярвайте, че ще се влюбите в тях точно както ние, или останалата част от Европа! И ние имаме по-малко съвети за вас ...

Не се колебайте нито минута. Goby засега няма да видите в България, но вярвайте, че когато се разчуе информацията, че в Differenta.bg имаме тези красоти ……. Е, тогава ще стане много интересно :)

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече