Парфюм Desigual към поръчката над 230 BGN като ПОДАРЪКПарфюм Desigual към поръчката над 230 BGN като ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Дънкова бродерия

  02. 10. 2017      От модния свят

За любителите на минимализма тази тенденция изглежда като удар, но бродерията е почти навсякъде. Те ни съблазняват, съблазняваме и обичаме. Аромати на флорални мотиви (предимно рози), растения, животни и други фини шарки в много цветни дизайни, така че всеки един от нас е дошъл сам. Белезници също ходят с тях, които започнаха този игрив стил миналата година.

Разнообразна бродерия не може да се пропусне дори на безсмъртен деним , който в модната индустрия сме ужасно универсален. В допълнение, деним парчета отдавна са напреднали от работни дрехи до модни модели с широко поле на действие. И така, нашите любими дънки, дънки, деним ризи и рокля получават ново измерение благодарение на бродерия. Те действат романтично и разочароващо, а ние ги обичаме и искаме да носят още повече. Абсолютният трябва да има за този сезон дългата риза Desigual ! По-дълъг разрез и оригинална концепция са носени и винаги носени, можете да ги вземете до панталоните и гащите, да работите и до днес.

деним риза Desigual

В случай на дънкова пола на коленете, съживяването на златната бродерия е спиращо дъха с детайл, който никой не може да пренебрегне. Полите им дават луксозен външен вид, така че можете да ги комбинирате не само с спортни, небрежни, но и по-тънки върхове.

Десимична риза с деним

Студените дни стават все по-големи, така че част от ежедневното оборудване е палто, което ви затопля в тялото и душата . Денимът на деним козина с козирка и бродирани джобове и ръкави е абсолютно същият и е подходящ за блондинки, брюнетки и червенокоси.

Дежурен деним палто

Не на последно място, има и най-обещаващите панталони - дънки . Тези "гаджета" блестят със златни бродерии и сребърни камъни и така определено не действат нормално.

черни дънки Desigual

Но ако не се осмелявате за цялото облекло, нямате нищо против да отидете за аксесоарите, които дори и простият стил може да доведе до съвършенство. Неподправената чанта с бродерия, бродирана до най-малките детайли, е неустоима. Носете го в ръката си, но над раменете си и всеки минувач ще ви завижда.

Десидуална чанта

Така че, ако не сте получили нито едно бродирано парче през есента, е време да го промените бързо! :-)

Публикувано: Kateřina Švelchová

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече