Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Цветни тенденции от есента на 2018 година

  12. 11. 2018      От модния свят

Есента определено ни бие със своите спиращи дъха цветове и затова и нашия гардероб и грижа за обувки също са изключително развълнувани. Ако сте от тези, които носят лятна рокля и свежи цветове на дъното на шкафовете и гардеробът е пълен със сиво, черно и кафяво, ние имаме лоша новина за вас. Модните тенденции искат да видят как блестят в цветовете. Така че, ако предпочитате да носите универсални бита, не се страхувайте да ги съживите с най-малко цветни аксесоари.

И тъй като те са все още хубави и имаме "летен" сезон, не е нужно да си вземем лятна рокля, можем да ги обличаме с чорапи, гамаши или дънки, да ги обличаме с кожухарски ботуши или ботуши, да разтегнем перука или дългата жилетка и да продължим Колекцията Desigual е задължително доказателство за тази колекция Desigual и не бива да пропускате такава десидуална дамска рокля в гардероба си, освен ако все още не попадате в модерен цветен или животински модел, така че го издърпайте, ако имате леопард в килера.

Що се отнася до цветовете, кралицата на есента е оранжев цвят, който е пряко свързан с есенната природа. Зад нея е цветът на горчицата. Тези оживени цветове, напомнящи за есенните дъбови листа, ще ви озаряват и ще съживят скучните модни улици. Каубок или оранжево яке ще бъде абсолютната чаша в гардероба ви. Чувствайки се по-скоро като еднородно черно, сиво или тъмно синьо, можете да съживите есента си с горчивината на Калвин Клайн .

Институтът Pantone Color избира всяка година цветови тенденции за цялата година. За 2018 г. тя се превръща в цвят многобройно виолетово или ултравиолетово . Може да се изненадате, но лилав цвят не се отличава точно до жълто, горчица или портокал. Други топ цветове на есента са розови или сиви розови.

Абсолютната тенденция тази година е и COLORBLOCK. Под това понятие можете да си представите комбинация от ярки цветове като розово с оранжево или зелено, жълто със синьо или червено с керосин. Накратко, доброто въображение не попада в цветовете на лимита дори през есента. Нашата препоръка е: Бъдете креативни, не се притеснявайте. Излез от тълпата. Бъдете различни.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече