-20 % - GAP + UA с код 20EXTRA Свършва за 70 часове 58 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Culito от Испания - Нова колекция от SS 18, която си струва да съгрешаваш

  23. 02. 2018      От модния свят

За всички любители на испанската марка Culito от Испания имаме страхотно послание, току-що пристигнахме в новата колекция пролет / лято 2018 и какво е това? Е, LE-GEN-D-ARN! Трябва да ви кажем, че Кулито от Испания обича цялата ни компания, както момичета, така и момичета, но тази колекция е несравнима. Представете си красиви рокли, върхове, поли и тениски, чийто дизайн и разфасовки са абсолютно обект на настоящите модни тенденции и са направени допълнително от висококачествени материали.

Кулито от Испания

И сега ще разгледаме новата колекция Пролет / Лято 2018 . Както вече споменахме, съкращенията и мотивите са предмет на настоящите модни тенденции. Ето защо в тази колекция ще намерите елегантни, спортни, ръкави и прекалено големи рокли . Разбира се, за марката, типични цветни цветове и луди мотиви не трябва да се пропускат. Вие бяхте влюбени в Culito от Испания преди много време и ние също, но няма да ги оставите да излязат тази година и просто искаме да ви кажем, че определено трябва да вземете малко парче, защото наистина е нещо, от което да избирате.

Нека не говорим просто за роклята, защото марката предлага и други привлекателни парчета. Като тениски, блузи, върхове или блузи. Тази година носенето на дълги върхове с дълбоки жлебове отстрани, асиметрични разфасовки, върхове на реколтата или превъзходни върхове . И можете да намерите всички тези разфасовки на тази марка, така че погледнете Culito от Испански дамски тениски .

Но не трябва да забравяме и полите, които дизайнерите на тази година наистина са направили . Тяхното вдъхновение беше популярна асиметрия, прозрачни елементи и особено удобен и все по-стил. Sukni Culito от Испания определено трябва да сложите в гардероба си, скъпи дами. И сега можете да видите сами.

Облечи Кулито от Испания

Облечи Кулито от Испания

Облечи Кулито от Испания

нагоре Culito от Испания

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?