Extra намаление 10 % с кода EXTRA10 на всички продукти!Свършва за 60 часове 18 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Culito от Испания Есен / Зима 14 - 35.díl - DifferentTV.cz

  13. 08. 2014      Different TV CZ / SK

% видеоклип (y, K8sZgfQnxw4)%

Колекция Culito от Испания 2014 Fall / Winter 2014 отива в Чешката република. Марката идва от испанския (или Канарския) остров Тенерифе, а испанския темперамент идва от всеки един момент.

Дори и главният дизайнер Кристиан ни каза, че е напълно доволен от тази колекция и че отговаря на мечтите и очакванията си. Качеството е на преден план, но дизайнът ще ви заслепи. Culito от Испания е за всички, които не харесват скучните рокли. Всяка рокля Culito е изпълнена с цвят и игривост.

Наистина обичаме Кулито от Испания, така че винаги очакваме нови парчета. В този различен телевизионен видеоклип представяме колекцията Есен / Зима 14. Вероника се облича и се облича, за да види как изглеждат истинска жена. Видеоклипът винаги ще показва повече от снимка, така че определено ще оцените това. Различни телевизии са тук за вас, така че можете да се насладите на парчетата Culito от Испания от новата колекция.

Прочетете за марката в нашето списание: Заснехме снимки на Culito от Испания на чешките улици

Интересувате ли се от модни марки, тяхната история и истории? Вие ще обичате портала: www.ModniZnacky.cz

Публикувано: Team Different

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече