Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Converse - перфектният избор за пиршество

  21. 06. 2019      От модния свят

Той идва! Летни фестивали на открито!

Времето, в което партита на великите хора се срещат, за да се наслаждават на голямо благополучие и имат големи (не само) музикални преживявания в сърцата си.

Няма значение кой клуб ще отидете тази година, има неща, които принадлежат на всички. Приятели, забавление, добри напитки, добра музика и страхотно облекло! Всъщност, за хората, "колкото повече отивате нагоре, толкова по-добре" . Но тъй като това е фестивал, а не модно ревю, трябва да мислите за комфорт. Converse е ясен избор за нас тази година . Елате с нас!

С Converse от главата до петите.

Не подценявайте това, което се страхувате от фестивала. Независимо дали сте зрител от разстояние или се потопите в бурен котел, ще прекарате няколко часа в избраните от вас обувки, така че не трябва да бъде избутван, удушен и просто неудобен. Converse обувки ще направят краката си люлее, както и вашите ритми душата си.

Но не само за обувките, ги подравнявайте с горната част на тялото. Конверсовите тениски отговарят на всички, имат гъвкав спортен костюм, са памучни и могат да бъдат избрани от широка гама от цветови комбинации. А когато вечерта се охлади, суичърът на Converse я настройва.

Къде да отидете с вашия портфейл, ключове, телефон и др.? Хвърли раницата на гърба си, ще бъде страхотно! Конверсивни раници в различни форми и цветови варианти ще бъдат вашите верни спътници не само за празника, но и за пътувания и ваканции.

 

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече