+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Converse One Star - Уникални маратонки за повече от една звезда

  31. 03. 2018      От модния свят

Модната марка Converse обичаше хората от цял ​​свят повече от 100 години и не е изненадана. Конверсните костюми са просто легендарни и които нямат поне едно парче в обувката си, сякаш не са били. Някой има само една двойка, някой събира нови маратонки за всяка колекция. И ако искате да разширите своята колекция, ние имаме страхотен съвет за вас. За всички любители на Converse имаме невероятно послание, колекцията "Една звезда" се връща и за вас има много красиви парчета.

Има, разбира се, много модели. Например, Converse Chuck Taylor All Star класика, която всички добре знаете, са ниски и глезени, класически, но и тесни маратонки, които придават стил на вашите екипи. За обикновен носещ и спортен стил обаче има Converse One Star . Колекцията Converse One Star има лого на единична звезда. Новата колекция за пролет / лято 2018 е пълна с тенденции и различни парчета и ние ги гледаме добре за "zöbek".

В нашия магазин наистина имате голям избор от различни цветове и стилове. Проверете ги тук просто: въведете Converse One star dads ! Или можете да продължите да четете. Можем спокойно да кажем, че една звезда се превърна в една от любимите звезди сред всички нас за много кратко време . Те са особено популярни сред скейтбордове. Те са практически неразрушими и по всяко време стилни. Между другото, те са много удобни, гъвкави и особено сложни.

В нашето предложение ще намерите парчета, които са предмет на настоящите модни тенденции. Ниски кожени маратонки в прахова боя с популярна декорация на спирала. Кожени кърпи маратонки с логопечатане . Или тази година е най-бутилиращ сезон, и това са стилни маратонки на платформата .

разговаряйте с една звезда

разговаряйте с една звезда

разговаряйте с една звезда

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип на Различни телевизии!

 

 

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече