+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Чудесни чорапи - Радостни чорапи на краката

  06. 12. 2017      От модния свят

Имате ли вече собствена колекция Happy Happy Socks? Това не е ли? Това не значи сериозно! Хайде да вземем малко! Млъкнете за Покемона, тази игра е отвъд зенита, нека да работим заедно, за да мислим нещо различно. Ами ако започнахме да събираме щастливи и игриви чорапи Happy чорапи? Ще направим нещо за себе си и околностите. Ще имаме крака в топъл стил и други ще се радват да имат нещо, което да ни даде под дървото!

Щастливи чорапи


Тъй като Коледа идва и дарявате чорапи е класика, но в нашия случай ще бъдем наистина щастливи. Happy Socks е модна марка, базирана на смешна двойка приятели, които са решили да разпространяват щастието по целия свят. Те искаха да донесат щастие в нашето ежедневие, така че те изработиха чорапите, които обичайно носехме, и със сигурност ще се усмихнат на лицата си. И това направиха.

Завършете скучните, сиви, черно-бели чорапи, от които се срамуваме. Добре дошли очарователни, цветни и неочаквани мотиви върху чорапите, които гордо показваме! Стилът на цветовете на чорапите е особено популярен сред мъжете с интелигентни и случайни рокли. Обзалагаме се, че сте забелязали един красив любезен в костюм, който разкъсва цветни чорапи от полирани мокасини. Какво чувствахте? Усмихна ли се? В духа? За него? И това е целта на тази марка.

С течение на времето, тази марка върви ръка за ръка. Така дизайнерите непрекъснато създават нови и нови парчета, които не само ще направят хората щастливи, но и ще служат на практика. Например тази колекция есен / зима 2017 включва, освен класически високи разфасовки, чорапи под глезена, подходящи например за балерини или маратонки на Converse .

Щастливи чорапи

Те също така мислят за спортисти, така че представляват колекция от атлетични чорапи, които са специално направени, за да овладеят ударите, да фиксират глезена и да поддържат гробницата. Те са по-високи и можете да избирате от множество различни цветове и мотиви.

Щастливи чорапи

Друг поглед на Happy Чорапи е, че можете да съчетаете цялото семейство, от най-малкия до най-големия. Както в дизайна, така и в цвета и особено в играта. И като череша на тортата, чорапите са определени за нас в кутии за подаръци. За дами и дами в различни дизайни. Повечето от нас се забавляват да играят кутии, които отварят известната песен "Happy Birthday" или "Jingle Bells" . Което е само идеалният съвет за подарък , но го разпознавате сами.

Щастливи чорапи

Научете повече за чорапите Happy Чорапи в нашия видеоклип

Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече